Tässä tämän aamun helmiä:

 

huomenta huomenta! tää heräsi tänään hyvällä tuulella, kävi piskilöiden kanssa pikku lenkillä heti kuuden pintaan ja nyt pohtii elämän tarkoitusta. olen aika varma, että se on SUKLAA. om nom nom. (löysi ihanan suklaapuodin täältä Keski-Suomen korpimailta ♥)

niin, no siis kukaanhan EI siis varmaan tiennyt että rakastan suklaata... Mutta suklaapuodin sivut löytyvät osoitteesta www.sateherkkutuote.fi (Helsingissä hengaaville tiedoksi, että sieltäkin kyseisen firman tuotteita pitäisi pystyä ostamaan myös Helsingistä. Liikkeet Jämsän lisäksi myös Jyväskylässä ja Petäjävedellä :D

no ohhoh! voicella alkoi soimaan biisi ja olin ihan että "jes! Jenni Vartiaista! ♥" kuuntelin hetken ja olin sillee WTF?!? ANTTI TUISKU! Että hyvin mullakin toi intro-assosiaatio toimii taas tänään. Muutenkaan en ikinä muista biisien nimiä saati esittäjiä, bändin jäsenten nimiä tms, mutta se että sekoittaa Jennin ja Huiskun toisiinsa on jo anteeksiantamatonta.

‎"Rakkaus on hyökyaalto, nyt se vyöryy rantaan!" Ah mitä lyriikkaa! *sarcasm*

Kellekään ei varmaan tullut yllätyksenä sekään että tykkään Jenni Vartiaísen biiseistä, tai se ettei Antti Tuisku ole mikään ihan mun ykkössuosikki...

"Raise Your Glass! ♥ Pink ♥"

Jos pitäisi valita yksi biisi joka jotenkin kuvaa mun elämää niin olisi hyyyyvin vaikea valita Raise your glassin ja Maljan välillä. Vastentahtoisesti on sanottava että varmaan ainoa asia jossa on pakko sanoa Pinkin biisin voittavan Jennin biisin. Mutta kuitenkin. Ja ehkä videolla on jotain osuutta asiaan <3 

"Voi kiitos Nivala, tämähän se vasta päiväni pelasti:

"ja nyt, Jenni Vartiainen - missä mursuni on".

Kiitos Nivala, kiitos!!!! Ääntää voisit toki sen verran selkeämmin, ettei tarvitsisi tukehtua aamukaakaoon. ♥"

että tällaisia tänä aamuna. aamurutiineihin kun kuuluu tuo Voicen kuuntelu, niin aika pitkälti nuo Nivalan ääntelyt täällä hilpeyttä. Ja nyt naispuolisen jäsenen suorastaan käsittämätön moka (keskustelun toisena osapuolena edelleen Nivala:

"Jouni Niemi."

"Mikä?"

"Niemi."

"Mikä??"

"Niemi. Ei kun Vikman."

*muahahaha*

"Niemi, Vikman, onhan näitä nimiä..."

FAIL!

no ei. käyhän noita mokia itse kullekin. siis ei mulle, tietenkään, mutta aika herkkäähän tuo on... :)

Ehkä tää nyt olis vähän niinkuin tässä. Tältä aamulta. Maanantaina jatketaan. Turha kuvitella että lauantai- tai sunnuntaiaamuna heräisin ennen auringonnousua.

Huomenta IHMISET!!!!!

Ja ei, tämän EI ole tosiaan tarkoitus olla mikään "blogi" vaan kunhan nyt kirjoittelen, kun tähän aikaan aamusta juttukaverit on vähän vähissä.

<3